Bericht versturen
Huis >

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd.
-->
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Verkoper

Merken:

TRAIRF

Nr van Werknemers::

100~200

Jaarlijkse Verkoop:

5000000-10000000

Gevestigd jaar:

2022

De uitvoerpc::

30% - 40%

Gediende klanten:

VOLVO, CHANGHONG, JABIL, MYLIKE, LOTTE MART, GANGT, FOXCONN

Inleiding

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. werd opgericht in 2022, voorheen bekend als Chengdu Tianrui Purification Equipment Co., Ltd., opgericht in 2013,die de reputatie van het merk TRAIRF in binnen- en buitenland bezitOns bedrijf is toegewijd aan pre, medium, high efficiency luchtfilter, geactiveerde koolstof luchtfilter, hoge temperatuur luchtfilter, niet-geweven filter materialen, FFU,onderzoek en ontwikkeling van hoog efficiënte luchtuitlaat- en andere zuiveringsapparatuur en producten voor schoonruimtes, productie, verkoop en aanverwante technische apparatuur.

 

China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1
Service

Onze luchtfilters worden wijd gebruikt in elektronika, de ziekenhuizen, geneesmiddelen, biologische experimenten, voedsel en automobieldeklaag en andere gebieden, bezitten wij rijpe klantengroepen, in Peking, Shanghai, Sichuan, en Yunnan. Voor internationale marketing, zijn onze luchtfilters uitgevoerd naar Canada, de Verenigde Staten, Duitsland, Filippijnen, Maleisië, India, Pakistan, Rusland, enz., meer dan 30 landen. En verkrijg grote klant terugkoppelen van onze kwaliteit en professionele dienst. Wij zullen de verwachtingen, transporteren het verleden, vooruitgang met The Times naleven. Bouw prima de premiemerk van China van reinigingsmateriaal. Over het land, naar de wereld.

Wij opstelling een vast en gematigd concept kwaliteit. De kwaliteit vestigt reputatie, vestigt de integriteit merk. Huajie hangt de professionele geest aan, concentreert zich op de kernvoordelen, streeft uitstekende kwaliteit na, streeft voor perfectie en is verenigbaar. Het is onze eeuwige achtervolging om de waarde en de maatschappelijke waarde van het ondernemingsmerk met hoogte te verbeteren - kwaliteitsproducten en de professionele dienst.

China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

In 2013 werd het bedrijf opgericht in Chengdu, genoemd in Cheng Tianrui Air Purification Equipment Co., Ltd, met geavanceerde professionele technologie en apparatuur,is erkend door de belangrijkste partners in de industrie, om een goede reputatie op te bouwen.

In 2022 heeft het bedrijf om klanten en de samenleving beter te kunnen bedienen, geïnvesteerd in de aankoop van 8500 vierkante meter plant, stabiele productkwaliteit en efficiënte productie.

Het heden en de toekomst, het bedrijf handhaven professionaliteit, richten zich op de kernvoordelen, het nastreven van uitmuntendheid, uitmuntendheid, consistent.Het verbeteren van de merkwaarde van het bedrijf en de samenleving met hoogwaardige producten en professionele diensten.

Ons Team

Het talent is de kern van de marktconcurrentie. Momenteel, zijn er meer dan 200 werknemers, 5 speciaal bezette R&D-ingenieurs. 8 hogere technische personeel, en meer dan 25 onderzoekpersoneelsleden, die een stevige stichting voor de ontwikkeling van bedrijf bouwen. Op R&D, vervaardiging, en werknemers die opleiden, bevestigen wij altijd de ondernemingsgeest van „verwezenlijking en de uitdaging“ leidt constant tot een uitstekend teamhoogtepunt van kracht en vitaliteit, vaardigheid en innovatie.
 Het bedrijf bepleit de collectieve georiënteerde cultuur van „mensen, consolideert onderneming“, en wij proberen ons beste om een gunstige werkomgeving voor elke werknemer van het bedrijf tot stand te brengen. Laat het talent van elke werknemer hier aan vertoning, werknemers en het ondernemingssynergetische effect, is onze oprechte wens.

China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Diepe Plooihepa Filter Leverancier. Copyright © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Alle rechten voorbehoudena.