Bericht versturen
Huis >

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
Productielijn

Momenteel heeft het bedrijf meer dan 8500 vierkante meter aan fabriek in Guanghan, Xi'an, geavanceerde productielijn voor niet-geweven stoffen, primaire productielijn, middelgrote productielijn,productielijn met een hoog rendement, tegelijkertijd met de industrie leidende high efficiency scanning en test platform apparatuur, high efficiency productie terwijl strikte kwaliteitscontrole,heeft een aantal erecertificaten behaald, door middel van een aantal patente technologie certificering, Eigendom van Shu Tianrui (Hua Tianjie) merk reputatie in binnen- en buitenland.

 

 

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

OEM/ODM

 

 

 

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

R&D

Talent is de kern van concurrentie op de markt.Momenteel zijn er meer dan 120 medewerkers, 5 speciaal betrokken R&D-ingenieurs.8 senior technisch personeel en meer dan 25 onderzoeksmedewerkers, die een solide basis vormen voor de ontwikkeling van het bedrijf.Op het gebied van R&D, fabricage en training van werknemers handhaven we altijd de ondernemingsgeest van "creatie en uitdaging" en creëren we voortdurend een uitstekend team vol kracht en vitaliteit, bekwaamheid en innovatie.

Sichuan Huajie Purification Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Diepe Plooihepa Filter Leverancier. Copyright © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Alle rechten voorbehoudena.