Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer De filtersnelheid van de luchtfilter en de snelheidsberekeningsformule van de oppervlaktewind
Evenementen
Contacteer ons

De filtersnelheid van de luchtfilter en de snelheidsberekeningsformule van de oppervlaktewind

2023-05-22

Recentste bedrijfnieuws ongeveer De filtersnelheid van de luchtfilter en de snelheidsberekeningsformule van de oppervlaktewind

De filters van de maatregelenlucht door de capaciteit van luchtvolume kunnen met de snelheid van de oppervlaktewind worden vertegenwoordigd of de filtersnelheid, het materiaal van de reactiefilter door capaciteit verzenden, vooral op de het filtreren prestaties van de filter wijzen, de filtersnelheid is lager, over het algemeen de luchtfilter zal maken om hogere efficiency (dit is omdat het lage spanningstarief op de voorwaarde van deeltje gemakkelijker is om te plakken aan en het filtreren) te verkrijgen te bereiken; Lager de filtersnelheid toegestaan door de luchtfilter, groter de weerstand van het de filtermateriaal van de luchtfilter.

 

Filtersnelheid en de snelheid van de oppervlaktewind van luchtfilter

Het volgende is de relevante formules en de betekenissen van de snelheid en de efficiency van de luchtfilter:

Q - Luchtvolume (m ³ /h)

F -- Het gebied in dwarsdoorsnede van de luchtfilter is het upwind gebied

F - het netto gebied van het filtermateriaal, d.w.z., het gebied bezet door de verwijdering van het plakken

 

Weerstand: De vezels veroorzaken de lucht om rond te gaan, creërend weinig weerstand. De som van de weerstand van talloze vezels is de weerstand van de luchtfilter. De weerstand van luchtfilter stijgt met de verhoging van het tarief van de luchtstroom. Door het gebied van het materiaal van de luchtfilter te verhogen, kan de relatieve windsnelheid door het filtermateriaal worden verminderd om de weerstand van luchtfilter te verminderen.

 

Na de luchtfilter is geïnstalleerd

De snelheid van de oppervlaktewind (u): de snelheid van luchtstroom door de sectie van de luchtfilter (m/s)

U = Q (F (3600)

Nota: In het geval van een bepaald luchtvolume, groter het filtratiegebied, kleiner de snelheidsu van de oppervlaktewind

Filtersnelheid (v): de snelheid door de luchtstroom over het filter materiële gebied (m/s)

V/f = 0,028 x Q

Nota: in het geval van een bepaald luchtvolume, groter het netto gebied van het filtermateriaal, lager de filtersnelheid, om betere filtratieefficiency te bereiken.

 

In de specifieke de structuuromstandigheden van de luchtfilter, is de verenigde weerspiegeling van oppervlaktesnelheid en filtersnelheid geschat luchtvolume. Onder hetzelfde gebied in dwarsdoorsnede, hoopt men dat groter het geschatte luchtvolume, beter toestond. Wanneer het opereren in het kader van het geschatte luchtvolume, zal de filtersnelheid van de luchtfilter worden verminderd, zal de filtratieefficiency worden verbeterd, en de weerstand zal worden verminderd.

 

Welkom nieuwe en oude klanten om te onderzoeken: 028-61295169

Whatsapp: +8618780164146

E-mail: trkqjh@163.com

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Diepe Plooihepa Filter Leverancier. Copyright © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Alle rechten voorbehoudena.