Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de soorten filterelementen van hoogwaardige luchtfilters?
Evenementen
Contacteer ons

Wat zijn de soorten filterelementen van hoogwaardige luchtfilters?

2023-10-27

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de soorten filterelementen van hoogwaardige luchtfilters?

1Geen filter.

Een clapless filter is een filter dat een plastic of metaalseparator gebruikt om het filterpapier in meerdere filtereenheden te scheiden.die effectief kleine deeltjes en stof kan filteren. Volgens de verschillende materialen van het filterelement kan het filter worden onderverdeeld in glasvezelfilter zonder afscheiding,papierfilter zonder scheidingswand en metaalmaasfilter zonder scheidingswand.

 

2. Partitiefilter

Een separatorfilter is een filter dat met behulp van een metaalseparator het filterpapier scheidt in een aantal filtereenheden.maar kan effectief kleine deeltjes en stof filteren. Baffelfilter Volgens het verschillende materiaal van het filterelement kan het worden onderverdeeld in glasvezel met baffelfilter, papier met baffelfilter en metalen mesh met baffelfilter.

 

3. Sub-hoge efficiëntie luchtfilter

Een luchtfilter met minder dan een hoog rendement is een filter tussen een luchtfilter met een hoog rendement en een luchtfilter met een laag rendement.Dit filter gebruikt niet-glasvezel filterpapier of metaal filterpapier als filtermateriaal, die deeltjes met een diameter van 0,1 tot 0,3 micron kan filteren.Onderhoge-efficiëntie luchtfilters worden veel gebruikt in de prefiltratie- en midden-efficiëntiefiltratiesecties van luchtzuiveringssystemen.

 

4. Hoog efficiënt luchtfilter

Een hoog efficiënt luchtfilter is een filter dat glasvezel of metaalfilterpapier gebruikt als filterkernmateriaal, dat deeltjes met een diameter van 0,1 micron of minder kan filteren.De efficiëntie van hoge-efficiëntie luchtfilters kan gewoonlijk meer dan 99 °C bereiken.0,99% en is een van de meest gebruikte filters in luchtzuiveringssystemen.

 

5. Actiefkoolfilter

Een actiefkoolfilter is een filter met actiefkooldeeltjes als filtermateriaal dat geuren en schadelijke stoffen in de lucht kan absorberen.Actieve koolstoffilters worden veel gebruikt in luchtzuiveringssystemen in de chemische industrie, farmaceutische, voedingsmiddelen en andere industrieën.

 

6Nano zilverfilter

Nano-zilverfilter is een filter dat nano-zilverdeeltjes gebruikt als filtermateriaal, dat effectief bacteriën en virussen in de lucht kan doden.Nano-zilverfilters worden veel gebruikt in luchtzuiveringssystemen voor medische doeleinden, voedingsmiddelen, cosmetica en andere industrieën.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Diepe Plooihepa Filter Leverancier. Copyright © 2023-2024 hvac-airfilter.com . Alle rechten voorbehoudena.